Teamledare

Radovan 

Radovan är hövdingen i denna eminenta ensemble. Han delegerar teamen, läggning av fiskbensparkett är ett av hans signum och yttersta professionalism. Det går att bygga ett slott av plockepinn.

Dexter

Dexter har känt hövdingen i över 20 år. Han älskar Peugeot bilar och är lika proffsig som hövdingen på att lägga fiskbensparkett.

Rudi

Rudi är ensemblens kemist, han är en klippa på pigmentering och lackering av olika slag. Han älskar allt med motor, bara de går fort.

Milos

Milos är också lika proffsig som hövdingen på att lägga fiskbensparkett. Han är grillmästaren på teamens sammankomster och festligheter. Stolt golvslipare med hög arbetsmoral.

Seane

Seane slipar, ytbehandlar- och lägger "vanligt" golv han kan bygga och snickra lite allt möjligt. Han älskar sin fru och deras 4 barn.

Detta är Gringo, han är den som bestämmer, fast det är det ingen som vet. En ullig liten "spjatt" vars enda uppgift är att hålla koll på mamma Mia så hon inte går vilse på kontoret. 
Gringo är allas kärleksklump!

Maria

"Mia" koordinerar hela ensemblen, och det är hon som svarar på uppdragsförfrågningar och offererar. Hon kan slipa och ytbehandla golv lika bra som gubbarna i teamen. Hon älskar hundar och har en passion för konst, färg och form.

Vi arbetar mest i stor Göteborg och du har säkert sett eller hört talas om oss. Våra ambitiösa medarbetare arbetar med uppdrag även i Mölndal, Hisingen, Torslanda, Kungälv, Västra Frölunda, Billdal, Kullavik, Hovås, Askim, Särö, Mölnlycke, Härryda, Stenungsund, Jörlanda, Kode, Nödinge, Surte, ALe, Lerum, Floda, Gråbo, Partille, Sävedalen.

Kontakta oss